top of page

İnovasyon Yönetim Sistemi

Farklı uzmanlık alanlarımızın tümünün odağında inovasyon bulunuyor. Kültürel dönüşümünü gerçekleştirmek isteyen kurumların inovasyonla bağlantılı tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmeyi hedefleyen bir yapı kurduk. Tecrübemiz bize her kuruma, her sektöre uyan mucize bir formül olmadığını gösterdi, bu sebeple hizmet anlayışımız sizin gerçek ihtiyaçlarınıza cevap veren hizmetler yaratmaktan geçiyor. Terzi usulü çalışıyoruz

Ana Sayfa - Hizmetler - İnovasyon Yönetim Sistemi

İnovasyon Yönetim Sistemi

Bu hizmete özel rakamlar

15

Sistem kurduğumuz büyük şirket sayısı

42.000

Müşterilerimizin toplam çalışan sayısı

20

Yılı aşan bir deneyime sahibiz

Süreçler geliştirerek çalışıyoruz. İnovasyonun sürdürülebilir olması için, tesadüflerden ibaret olmaması gerekiyor. Sadece bizimle çalıştığınız dönemde değil, gelecekte de kullanabileceğiniz sistemler kuruyoruz. Kurumsallaşma adına kurduğumuz sistemi, yazılı süreç haline getirerek tüm şirkete duyurulmasını sağlıyoruz. Kurduğumuz sistemler, gelecekte kendi inovasyonunuzu dış bir desteğe ihtiyaç duymaksızın kendi kendinize yönetebilmenizi sağlıyor.

İnovasyon süreci, sadece programın genel işleyişini değil, hukuk, insan kaynakları, iç denetim, bilişim teknolojileri, kurumsal iletişim ve ödül sistemi dahil tüm konuları kapsıyor. Bugüne kadar inovasyon yönetim sistemi kurduğumuz kurumlar, artık inovasyonlarını bağımsız bir şekilde yönetebiliyorlar. Tasarladığımız sistemlerin etkinliği, beraber çalıştığımız kurumların inovasyon alanında yeni ürün, hizmet ve iş modellerinden elde ettikleri yeni cirolar ile ölçülüyor.

Hizmetin özeti

Bizimle iletişime geçmek ister misiniz?

İlginiz için teşekkür ederiz.

Bu alandaki çalışmalarımızdan örnekler:

Savunma Sanayii ve İnovasyon

Türkiye’de havacılık ve uzay sanayii alanında faaliyet gösteren...

Savunma Sanayii ve İnovasyon
İnovasyon Yönetim Sistemi Tasarımı

Türkiye’nin en büyük petrol rafinerisinin inovasyon yönetim sisteminin...

İnovasyon Yönetim Sistemi Tasarımı

Diğer sektörlerdeki uygulamalarımız keşfedin:

Binovative olarak 20 yılı aşan tecrübemiz ile farklı sektörlerde inovasyon alanında çok sayıda çalışmaya imza attık. Tecrübemiz sadece teoriden değil aynı zamanda uygulamadan geliyor.

Savunma
Savunma
Gıda
Gıda
Holding İşletmeleri
Perakendecilik
Perakendecilik
bottom of page