Binovative'de özel rakamlar:
14
Fortune 100’e giren müşteri sayımız
35
İmza attığımız yeni ürün ve hizmet
410
Milyon TL’lik inovasyona dayalı ciro
Son makalelerimizi okuyun:
Binovative olarak 20 yılı aşan tecrübemiz ile farklı sektörlerde inovasyon alanında çok sayıda çalışmaya imza attık. Tecrübemiz sadece teoriden değil aynı zamanda uygulamadan geliyor.
Türkiye’de faaliyet gösteren yabancı ortaklı lojistik firması ile geleceğe yönelik lojistik iş modelleri geliştirilmesi. Lojistik sektöründe giderek yaygınlaşan robot kullanımı, dijital uygulamalar ve çevre hassasiyeti çerçevesinde şirket yöneticilerine iş modeli kanvası kullanarak yeni projeler geliştirme ve üst yönetime sunuş yapma yetkinliğinin kazandırılması.
Sektörü artan maliyet baskıları karşısında giderek artan bir şekilde otonom teknolojilere geçiş yapması beklenmektedir. Lojistik merkezlerinde yürütülen robotizasyon çalışmalarının dışında, uzun mesafeli lojistik operasyonlarında otonom kamyonların kullanılması, şehir içindeki operasyonlarda ise kademeli olarak otonom teknolojilere geçiş yapılması söz konusudur. Dikey kalkış yapabilen insansız hava araçlarının yakın gelecekte hem şehir içi hem de yakın mesafeli şehirler arası nakliye işlemlerinde kullanılması planlanmaktadır. Karbon salınımı konusunda yeni standartlara uyum sağlayabilmek için sektörün uzun mesafeli operasyonlarda tercihini elektrikli hava ve deniz araçları yönünde kullanması beklenmektedir.
TASARLADIĞIMIZ ÇÖZÜMLER
1
Sektörü etkileyen mega trendlerin analizi
2
Sektörde kullanılmayan başlayan dijital teknolojilerin değerlendirmesi
3
Yönetici seviyesindeki çalışanların hazırladığı projelere ilişkin müşteri empati haritalarının hazırlanması
5
Farklı grupların iş modeli kanvaslarını hazırlamaları
4
Projelerin değer önerisi kanvaslarının hazırlanması
6
Üst yönetime yönelik uygulamalı sunuş teknikleri eğitimi
Çalışmalarımızdan örnekler:
Ekibimizin bu alandaki tecrübesi:
Globelink-Unimar | Türk Uzay ve Havacılık Sanayii | Aygaz | Ford Otosan | Navlungo | Rezervis
Geleceğin Lojistiğini Tasarlamak
Elektronik ticaretin gelişmesi ve tedarik zincirinin süratlenmesi lojistik sektörünü sürat ve fiyatlandırma konusunda yeni çözümler geliştirmeye sevk etmektedir. Geçmişte kullanılan operasyonel modellerin günümüzdeki ticaret hacmine uyumlu hale getirilebilmesi için sektörün dijital teknolojileri giderek daha yoğun bir şekilde kullanmasını gerekmektedir. Artan sürat karşısında müşteri memnuniyetinin ve deneyiminin iyileştirilmesi sektörün yeni iş modelleri konusunda çalışmasını zorunlu hale getirmektedir.